Van administratie tot juridisch advies

Alle administratieve zaken uit handen geven? Het is een fijn idee. U richt zich op waar u goed in bent: ondernemen. In Brabant en Limburg is VDH Accountants & belastingadvies de accountant die uw onderneming begrijpt en adviseert en de administratie professioneel afhandelt.

U wilt niet het grootste deel van uw tijd kwijt zijn aan uw administratie. Tevens wordt de bedrijfsvoering naarmate uw bedrijf groeit steeds complexer. Het is dus lastig om de administratie zelf te blijven doen. Daarom helpen wij u niet alleen bij het opstarten van uw onderneming, maar ook bij het uitwerken van een ondernemingsplan en alle administratie daarna. Van online boekhouden tot detachering van administratrief personeel, wij verzorgen uw volledige administratie.

Wij helpen u met:

  • het samenstellen van jaarrekeningen
  • het samenstellen van andere financiële verantwoordingen
  • het inrichten van uw administratie en bieden van administratieve ondersteuning
  • de fiscale zaken, zoals de aangifte van omzetbelasting
  • beoordeling van de interne organisatie
  • personeelszaken en loonadministratie
  • juridisch advies

Personeels- & Loonadministratie

Uw personeel is de belangrijkste kostenpost in uw bedrijf. Loonadministratie en Personeelszaken zijn in de loop van de tijd erg complex geworden. U wilt een perfecte personeels- en loonadministratie, maar u wilt er niet teveel tijd en geld aan kwijt zijn. Wij kunnen hiervoor zorgdragen, zodat u kunt doen waar u goed in bent: ‘ondernemen’.

Juridisch advies

Heeft u ook uw juridische zaken op orde? Het ergste wat u kan overkomen is een situatie waarin u zegt: “had ik dit maar eerder geweten” of “waarom is dit nooit vastgelegd?”
VDH Accountants & belastingadvies heeft uitstekende relaties met enkele gerenommeerde advocatenkantoren. Daar vindt u advocaten die weten hoe het MKB werkt en begrijpen welke risico’s u loopt. Met goed advies weet u precies wat u wel en niet moet vastleggen.

Wilt u advies over uw administratieve, fiscale of juridische zaken?

Stuur een bericht

1 + 7 = ?