Haal het meeste uit uw belastingaangifte

De fiscale wetgeving in Nederland is zeer complex. Helemaal als zelfstandig ondernemer is het onbegonnen werk om dat onder de knie te krijgen en dan ook nog alle ontwikkelingen te volgen. Laat staan dat u die kennis kunt vertalen naar uw situatie. Daarom geeft VDH Accountants & belastingadvies in Brabant en Limburg advies dat is toegespitst op uw bedrijf.

Omdat u uw werk goed moet kunnen doen, regelen wij graag het fiscale gedeelte voor u. Daarbij is een grondige kennis slechts de basis. Om u echt te kunnen adviseren is een persoonlijke relatie belangrijk. Zo begrijpen wij uw specifieke situatie en weten we precies hoe we daar op in moeten spelen. Zo zijn wij u en uw bedrijf in elke fase van uw bedrijf optimaal van dienst. Van opstartfase tot eventuele overdracht.

Bedrijfsvorm

Uw onderneming groeit en verandert. Dat maakt het ondernemen ook zo leuk. Het betekent echter ook dat er soms iets moet veranderen binnen uw bedrijf. Of het nu gaat om een herstructurering of dat u zoekt naar bedrijfsopvolging, u wilt gedegen advies. Alle tijd en moeite die u in uw onderneming heeft gestoken mag immers niet zomaar verloren gaan. Met een deskundig bedrijfsadviseur kijkt u naar uw onderneming en de mogelijkheden om de toekomst van uw bedrijf te garanderen.

Belastingaangifte

De belastingaangifte voor zelfstandig ondernemers is niet eenvoudig. Met uitgebreide kennis van het belastingstelsel kunnen wij u helpen om zo min mogelijk te betalen. Zo blijft ondernemen voor u leuk!

Wij helpen u met:

  • fiscale advisering en planning
  • overleg met de Belastingdienst
  • fiscale procedures
  • belastingaangiften
  • emigratie of immigratie
  • herstructurering en bedrijfsopvolging
  • bedrijfsovernames en fusies
  • estate planning
  • pensioenen

Vermogensadvies

Als directeur of grootaandeelhouder wilt u uw rendement doelbewust gebruiken voor het opbouwen van vermogen. Geld investeren en beleggen kan helaas niet helemaal zonder risico. Waar zitten die risico’s? Hoe groot zijn de risico’s en hoe kunt u deze spreiden? Om antwoord te krijgen op deze vragen zoekt u een gecertificeerd vermogensadviseur. De taak van onze adviseurs is uitsluitend adviserend. Dat betekent dat wij de kennis hebben om u een volstrekt onafhankelijk advies te geven en u de vrijheid heeft om te kiezen voor de optie die u het meest aanspreekt.

Al uw fiscale zaken professioneel onderbrengen?

Stuur een bericht

3 + 5 = ?